Szeretettel köszöntelek a blogomban! Welcome on my blog! Bienvenue sur mon blog! Willkommen auf meinem Blog! Benvenuti sul mio blog! Καλώς ήρθατε στο blog μου! Selamat datang di blog saya!

Az oldalon található minden anyag szerzõi jogvédelem alatt áll.
Bármiféle felhasználása csak a szerzõ elõzetes engedélyével történhet.






2018. december 16., vasárnap

Fülim, és az első havas napja

Mint a hóember, vagy hókutya

 


Itt térdemen kapaszkodik, szemek bűnbánóak

És itt is, így igazi kutya képe van...

Ő még mindig egy igazi kicsi kölyök kutya. Hogy nő-e még, vagy mennyivel lesz nagyobb, sejtelmem sincs. Tegnap is, ma is a hóban játszottunk, a kertben, és az udvaron. Nem tudta megunni, pedig a végén már úgy nézett ki, mint akit megfürdettek. Furcsa, hogy ilyen kicsi, mindig nagytestű kutyám volt. Hangja az van, felnőttes, mindent jelez, mindent észrevesz.
Jól elvan kinn egyenlőre, jó meleg helye van, és késő este mindig kimegyek még betakarom.
Jó, hogy van, megszépíti a napjaim, persze a lányok is.
Itt pl. Pityukám, aki ugye lány, szemléli a időjárási viszonyokat bentről. És itt van még két kicsit régebbi kép Fülike és Kenézke a szomszéd unokája.

Hát így zajlik az életünk mostanság, kisebb-nagyobb kitérőkkel.

4 megjegyzés:

  1. Most már talán felétek is kopogtat a tavasz. A hó már biztosan elment. Nem baj, lesz Fülinek más játék. Lehet majd lepkét kergetni. Felénk ma reggelre hideg lett. Lefagyott a világ s nem is várható melegedés. Most vagyok bosszús, hogy nem tegnap mentem kimerni a csónakot. De talán délutánra kienged belőle a jég.
    Vigyázzatok egymásra nagyon.nagyon sokáig! Jó lenne egyszer elvetődni felétek és megsimogatni a kis Füli buksiját! Persze a baráti ölelés után! :) Ha megengedi ő is!

    VálaszTörlés
  2. Talán még egy-két nap, éjjelente még itt is kemény mínuszok vannak, hó már nincs. Füli mindennel játszik, de egy pár papucs teljes szétrágása után ma már tudja, hogy a cipők: tabu. Ő egy kis hős, egész jól viselte a tűzijátékot, ami még engem is meggyötört, egész télen kinn aludt. Igaz jó helye van, és mindig kimentem betakargatni, még késő este is. Jó, okos kiskutya, olyan, mintha tudná, hogy be kell töltenie egy olyan helyet, amit nagyon nehéz. A szemembe néz, és szerintem lassan már abból is ért. Csak a cicákkal képtelen békét kötni, ha nem így lenne, már régen benn lehetne ő is.
    Jó, hogy van, persze itt más, kertes házban nagy a mozgástere, és átjárhat a szomszédba is, ott is szeretve van. Olyannyira, ha velem bármi történne, náluk otthonra talál.
    Én szívesen látlak, gyere, gyertek amikor Nektek jó. Füli is örülne, hiszen a kutyák tudják, kik azok, akik igazán szeretik őket. Élővé tesszük a barátságunkat, ha úgy sikerül élethosszig. Kár, hogy Zsömi már nem jöhet, de majd fentről figyel biztosan.
    Örülök, hogy itt jártál. Baráti ölelés, mint mindig.

    VálaszTörlés
  3. Talán egyszer a cicákkal is megbékél. Talán majd a korral.
    Kitudhatja mit hoz a sors, de főleg, mikor tudjuk a sorsot befolyásolni? Remélem egyszer még a szavadon foglak! :)
    Addig marad a virtuális ölelés! :)

    VálaszTörlés