Szeretettel köszöntelek a blogomban! Welcome on my blog! Bienvenue sur mon blog! Willkommen auf meinem Blog! Benvenuti sul mio blog! Καλώς ήρθατε στο blog μου! Selamat datang di blog saya!

Az oldalon található minden anyag szerzõi jogvédelem alatt áll.
Bármiféle felhasználása csak a szerzõ elõzetes engedélyével történhet.






2015. július 31., péntek

Kell ott fenn egy ország

4 megjegyzés:

  1. A hosszú évek alatt én arra jutottam, sem a fájdalommal, sem a fájdalomban nem lehet élni. Hosszú távon, nem. Be kell fogadni. S feldolgozni, megemészteni. Ha pedig letisztult, akkor már, így tömörítve befér a memóriatárba. Akkor már nem tud úgy előtörni, hogy mindent felülírjon. Hisz az agy is olyan, mint egy túlméretezett memóriával ellátott számítógép. Szerintem. ... Meglehet, tévedek. Meglehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem először veszítettem az életben, de mindig ott volt az édesanyám, mint biztos támasz, mint a legerősebb vigasz, ami létezhet a földön. Elvesztése akkora űr a lelkemben, mint egy hatalmas szakadék, amiből bárhogy szeretnék kijutni, csak egyre lejjebb süllyedek.
      Tudom, talán kevés ez az idő ahhoz, hogy csak egy picivel is jobb legyen, de ahogy ma látom a helyzetet, úgy érzem, be sem következik soha.
      Csak telnek a napok, a szívem pedig olyan nehéz, hogy alig bírom cipelni.
      Bármerre járok mindenütt ott van, és még sincs sehol. Nem érinthetem, nem ölelhetem meg, és néha már a hangját sem tudom felidézni. Csak a hiánya, mintha csak az lenne, egyre közelebb, és közelebb...
      Köszönöm, hogy legalább Te elérsz idáig.

      Törlés
  2. Very beautiful Video!
    Best wishes: Geraldo

    VálaszTörlés
  3. Very beautiful Video!
    Best wishes: Geraldo

    VálaszTörlés